Ponovi prošlu narudžbu

LAIM-CARE Rastvor 400 ml

Din12.10
Na lageru

LAIM-CARE Rastvor 400 ml
Glasajući korisnik: 252
Glavni atributi

Monday 25.6.

prazan

Aranžman paketa

TopVue Air (6 kom) + LAIM-CARE Rastvor 400 ml
TopVue Air (6 kom) + LAIM-CARE Rastvor 400 ml Cena Din28.10 Ušteđeno Din1.50
PureVision 2 (6 kom) + Laim-Care Rastvor 400ml
PureVision 2 (6 kom) + Laim-Care Rastvor 400ml Cena Din38.40 Ušteđeno Din1.50

Rastvor LAIM-CARE

Novi inovativni rastvor koji jedini sadrži veoma efikasnu supstancu za podmazivanje – hijaluronsku kiselinu. Zahvaljujući kvalitetu i podnošljivosti LAIM CARE je jedan od najboljih rastvora na tržištu. Rastvor je pogodan za sve vrste mekih kontaktnih sočiva, uključujući i silikonskih hidrogel i sočiva u boji.

Pogodan za osetljive oči

Laim-Care je pogodan za korisnike koji pate od suvih očiju ili bilo koje druge iritacije očiju. Laim-Care je namenjen svim vrstama mekih kontaktnih sočiva, uključujući i silikonskih hidrogelova i sočiva u boji.

Ne trljajući rastvor

LAIM-CARE je jedan od No Rub (ne trljajućih) rastvora. Uprkos tome, preporučujemo trljanje sočiva između prstiju u toku korišćenja. Dokazano je da trljanje poboljšava efikasnost rastvora, osim za vodonik-peroksid.

Antibakterijska posuda

Ovaj paket uključuje antibakterijsku posudu sa srebrnim jonima , što pojačava efikasnost rastvora u uklanjanju bakterija. LAIM-CARE rastvor može da se koristi u običnim plastičnim posudama bez srebrnih jona. Posuda mora redovno da se menja iz higijenskih razloga, najmanje na svaka tri meseca, što odgovara koliko dugo rastvor može da se koristi od prvog dana otvaranja. Ako koristite rastvor duže od toga, sami se izlažete zdravstvenim rizicima.

Svojstva

Rok: 16 meseci i više
Lubrication with sodium hyaluronate: Jeste
Solution type: Universal
Volumen: 400 ml
Proizvođač: SCHALCON S.p.A.

Podeli sa ostalima svoje utiske o ovom proizvodu

Dodaj napomenu